Rejseguide: Med familien i Rom

no title has been provided for this book

Storbyer som London, Paris og ikke mindst Rom, er ofte ikke byer som betragtes som feriemål for børnefamilien, men byerne er faktisk utrolig børnevenlige og der er masser af ting at foretage sig for hele familien – store som små.

Politikens Forlag er kendt for sin serie af rejsebøger Turen går til… og Kort og godt, nu er de udkommet med en ny serie for børnefamilier – Med familien i…. På nuværende tidspunkt har forlaget lavet rejsebøgerne til de fire hovedstæder – Barcelona, London, Paris og Rom, men mon ikke der kommer flere med tiden.

Med udgangspunkt i Rom, starter guiden med et overblik over de forskellige kort som er med i bogen. Bogen indeholder mange praktiske informationer om blandt andet muligheder for trådløst internet, lægeordninger, seværdigheder og museer, gode spisesteder for børnefamilier, legepladser samt en praktisk mini-parlør for forældre.

Kortene i bogen er lavet som praktiske foldeud-kort, så det er nemt at få overblik over hvad der er at se og opleve. Find de gode spisesteder til frokost til aftensmaden, her er både familierestauranter og pizzerier at vælge imellem, snackbarer og ikke mindst nogle af Roms lækre bagerier. Bogen indeholder desuden et afsnit om udflugter til steder udenfor Rom, alt sammen indenfor en radius af 2 timer fra byen. Oplevelser som kan klares som en dagtur, og om aftenen er i tilbage i Roms pulserende storbyliv.

En god rejseguide i et praktisk format som ikke fylder så meget i rejsekufferten, med fokus på børnevenlige steder og forhold. Samtidig er bogen også en guide for de store i familien, så der er noget for alle i familien. Så der er absolut ingen hindring for ikke, at tage familien med på storbyferie i Rom, det er bare med at komme afsted.

Du kan købe bogen hos Bog & Ide – Med familien i Rom

Med familien i Rom - Kort
Back to top button