Overnatning

Agriturismo Cascina Mariale

Hyggeligt familiedrevet agriturismo med majsmarker i baghaven og udsigt til bjergene. Stedet har 4 rummelige lejligheder med plads til 2 – 4 personer. Mulighed for ekstra opredning til børn.

Udenfor er der mulighed for, at nyde solen og det gode vejr. I familiens køkkenhave dyrkes den frugt som bruges til de hjemmelavede marmelader som serveres til morgenmaden. Til den inkluderede morgenmad serveres blandt andet også friskbagt brød.

Lejlighederne har en lille stue med fjernsyn, derudover er der køkken med mikro-ovn og elkedel. Stort badeværelse med brusekabine, håndklædevarmer og hårtørrer.

Gratis WIFI og gratis parkering.

Indenfor kort afstand findes muligheder for at spille golf, vandreture i bjergene samt området byder på gode cykelture. Derudover findes flere store fæstningsværker indenfor overskuelig køre-afstand, herunder den imponerende borg Bard i Val d’Aosta som er naboregionen.

Hvordan kommer du til Agriturismo Cascina Mariale:

Nærmeste lufthavn er i Torino, som ligger ca. 35 km væk.
Hvis i er i bil, så kør af motorvej A4/A5 og tag afkørsel Albiano. Agriturismo Cascina Mariale ligger lige efter afkørslen fra motorvejen.

Adresse:

Agriturismo Cascina Mariale
Via Caravino 20
10010 Albiano dʼIvrea (Piemonte)

Læs mere og book din overnatning på – Agriturismo Cascina Mariale

[codepeople-post-map]

Vis mere
Back to top button