Hvad sker der ?PiemonteTurisme

Tag på museum til Ferragosto

Ferragosto er i Italien en fridag som nydes sammen med familie og venner, andre vælger at tage på oplevelsestur og besøge museer eller andre steder som denne fridag nu byder på.

Byen Torino i det nordlige Italien, åbner dørene og byder folk indenfor til reducerede priser på flere af byens kultursteder. Det betyder blandt andet at man på museerne Palazzo Madama, GAM (Galleria Civica d’Arte Moderna e Contemporanea) og MAO (Museo d’Arte Orientale) kan komme ind for blot 1 Euro i entré til de enkelte museer.

Billetprisen giver de besøgende adgang til at besøge museerne faste udstillinger samt øvrige udstillinger.

Derudover har Musei Reali di Torino åbnet for adgang til forskellige arrangementer og udstillinger i anledning af Ferragosto. Museet er beliggende i centrum af Torino, og byder på historiske og kunstneriske udstillinger.

Hvis man hellere vil gå på opdagelse udenfor, så kan man tage en tur i Orto Botanico di Torino (Botanisk Have), her er der søndag et fordelagtigt tilbud hvor det kun koster 1 euro at besøge haven. Her kan man nyde stilheden, naturen og opleve en lang række spændende og sjældne planter.

Keramikudstilling på Palazzo Madama museet
Vis mere

Andre indlæg

Back to top button