Primo

Pappardelle con Ragù di Coniglio

Denne ret er en klassiker i flere regioner i Italien, hvor kanin er udbredt i det italienske køkken.

Til 4 personer

  • 400 gr frisk pappardelle med æg
  • Halv kanin – parteret
  • 200 gr flåede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 stilk bladselleri
  • 1 gulerod
  • 1 laurbærblad
  • Halvt glas rødvin
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Pil og hak hvidløg og løg, skræl gulerod og bladselleri – skær i tern.
Kom grøntsagerne i en gryde med olie og laurbærblad, lad det simre i 10 min. mens der røres jævnligt i gryden.

Rens kanin-stykkerne for sener og hinder, skær i mindre stykker og læg stykkerne i blød i en skål med rødvinen.
Herefter kommes kaninstykkerne i gryden med grøntsagerne. Sørg for at alle stykkerne bliver brunet.

Tilsæt de flåede tomater, salt, peber og lad det koge ved svag varme i halvanden time. Du kan evt. tilsætte lidt varmt vand undervejs.

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisninger på pakken.
Hæld vandet fra pastaen og anret på et fad.

Kaninragù fordeles over pastaen og server.

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button