Mad & Vin

Parma & Pasta – ægte italiensk

Er du til italiensk mad, så er Parma & Pasta lige stedet. Her kan du nemlig spise en portion lækker italiensk pasta, som er lavet mens du følger med, siddende ved det høje bord rundt om det åbne køkken.

Som navnet indikerer, så serveres der her pastaretter samt ikke mindst den berømte skinke fra den italienske by Parma. Indehaveren kommer selv fra Parma, så her er fokus på de lokale specialiteter og det er lige præcis det som serveres.

Rundt om det lille åbne køkken, er gæsterne placeret ved den høje disk og ventetiden på maden bruges med at småsnakke med personalet i køkkenet. Det er et spisested, hvor der kan indtages et måltid italiensk mad når der er behov for en pause på shoppe-turen. For spisestedet er en del af et foodcourt i henholdsvis Lyngby Storcenter og City 2 i Høje Taastrup. Maden er veltilberedt og serveres i fyldige portioner, så her er der ingen grund til at gå sulten fra bordet.

Menukortet byder på autentiske retter som lette antipasta- og pastaretter med Parmaskinke og osten Parmigiano Reggiano som har lagret i mindst 36 måneder. Retter serveret med skiver af friskskåret Parmaskinke – Prosciutto di Parma, lagret i 24 måneder, en alder som gør at den har godt med smag og fylde. De skinker som hænger under loftet, er også dem som der skæres af når der skal serveres. En god skive skinke på toppen af pastaen. Det er den ægte vare, ingen tvivl om det og det kan smages.

Derudover kan du prøve en ægte italiensk sandwich med Parmaskinke, ost og salat i det karakteristiske brød fra Parma. Eller prøv en af de spændende desserter, klassiske italienske desserter med et frisk pust – den perfekte afslutning på et godt måltid.

Adresse:

Pasta & Parma – Lyngby
Lyngby Storcenter 40
2800 Kongens Lyngby

Pasta & Parma – Taastrup
Cityringen 392 – City 2
2630 Taastrup

Indlægget er sponsoreret

Vis mere

Andre indlæg

Se også
Close
Back to top button