Mad & Vin

Rigoni di Asiago lancerer vegansk og økologisk hasselnøddecreme

Har man først smagt Rigoni di Asiagos marmelader og hasselnøddecreme, er der ingen vej tilbage. For i den italienske familievirksomhed er smagen og kvaliteten i højsædet, og det har den været siden bedstemor Elisa i 1930’erne begyndte at sælge hjemmelavet marmelade og honning fra vindueskarmen i sit køkken. Siden da er Rigoni di Asiago vokset og fås i det meste af verden, men det er uden at gå på kompromis med kærligheden til produkterne, smagen og økologien. Det kan smages og derfor kræver det ikke mere end en mundfuld at blive forelsket.

NYHED! Den klassiske, syndige hasselnøddecreme, som vi kender og elsker, lanceres nu i en ny vegansk udgave, som er mindst lige så vanedannende.

Nocciolata Vegan
Nocciolata Vegan indeholder 100% økologiske ingredienser og har en skøn, forførende smag af hasselnødder og kakao. Den vanedannende hasselnøddecreme er vegansk, laktosefri, glutenfri og uden palmeolie.

Brug den på brød, kiks, pandekager, i dessert og meget mere.

Nocciolata hasselnøddecreme ØKO
Syndig og meget fristende! Hasselnøddeceme med masser af italiensk charme og en forførende smag af hasselnødder med et strejf af kakao. 100% økologiske ingredienser.

Rigoni hindbærmamelade ØKO* (*affiliatelink)
Vilde hindbær giver Fior di frutta-marmeladen en aromatisk sødme og en særlig friskhed. Og der er ingen tvivl. Ingen laver marmelade som Rigoni di Asiago i Italien. Marmelader, der smager så godt, at det kunne være mormors hjemmelavede.100% økologiske hindbær og sødet med koncentreret æblesaft i stedet for sukker.

Rigoni skovbærmarmelade ØKO* (*affiliatelink)
Nyd den skønne blanding af skovens bær i denne italienske gourmetmarmelade. Sødet med koncentreret æblesaft i stedet for sukker.

Rigoni jordbær & skovjordbærmarmelade ØKO* (*affiliatelink)
En lækker italiensk jordbærmarmelade, der smager af sol og sommer. Sikkert fordi den er propfyldt med søde jordbær og gedigent håndværk. Sødet med koncentreret æblesaft i stedet for sukker.

Rigoni abrikosmarmelade ØKO* (*affiliatelink)
Blid og sødmefyldt italiensk abrikosmarmelade, der er perfekt som den er på brød, med ost til eller i bagværk. Sødet medkoncentreret æblesaft i stedet for sukker, som gør smagen rundere og mindre sød.

.

Rigoni blåbærmarmelade ØKO* (*affiliatelink)
Charmerende og ekstra kraftig marmelade fra vildtindsamlede blåbær. Italiensk gourmetmarmelade med et af tidens største bær. Sødet med koncentreret æblesaft i stedet for sukker.

Rigoni honning wildflower ØKO* (*affiliatelink)
Klassisk multifloral honning fra Italien med en skøn smag. Brug den til morgen, smurt på brød eller som sødestof i yoghurt, til desserter og meget mere. En honning som er uopvarmet.

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button