Mad & Vin

Gensyn med La Pavoni

I 2019 købte Smeg S.p.a det italienske varemærke La Pavoni. La Pavoni blev grundlagt i 1905 og har hovedkontor i Milano. Virksomheden er blevet den førende producent af espressomaskiner ved at konkurrere på produkternes kvalitet og den raffinerede æstetik i et eksklusivt markedssegment. Man følger den samme filosofi i dag, og det skaber synergier, som beriger begge virksomheder. Opkøbet gjorde det muligt for de to virksomheder at dele deres viden om og fælles kærlighed til deres produktlinjer, hvor der lægges stor vægt på design og detaljer, samtidig med at man styrker kvalitetsstemplet Made in Italy.

I foråret 2021 blev La Pavoni relanceret på det nordiske marked med Smeg Nordic som distributør.

Flere af La Pavonis espressomaskiner fås nu på det nordiske marked og sælges eksklusivt i Smegs Concept Stores i København og Stockholm, Smegs officielle webshop og hos udvalgte forhandlere.

Du kan finde et stort udvalg af La Pavoni kaffemaskiner på KitchenOne.dk *

Læs mere om La Pavoni og dens historie på www.lapavoni.com. Følg La Pavoni Nordic på Instagram @lapavoninordic.

SMEG blev grundlagt af Vittorio Bertazzoni fra Guastalla, en lille norditaliensk by i nærheden af Reggio Emilia, og koncernen er i dag en af Italiens førende producenter af hvidevarer. Smeg drives i dag af tredje generation af Bertazzoni-familien, og videreførelsen af familietraditionen afspejles af koncernens navn, som er et akronym forSmalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, eller “metalemaljeringsfabrikken fra Guastalla”.

Ikke mindst i kraft af Smeg’s samarbejde med verdensberømte designere og arkitekter har koncernen igennem mere end 60 år haft ry for at levere elegante og smagfulde løsninger i moderne stil.

*indeholder affiliatelink

Vis mere

Andre indlæg

Back to top button