Museer mv.

Uffizi-museet sænker billetpriser

Mens Corona-pandemien raser og mange italienere vælger at blive derhjemme, er der stille og roligt på landets mange museer. Det giver dermed perfekt mulighed for at opleve kunst og kultur under mere rolige forhold end normalt. Mens turisterne holder sig væk, er der istedet ikke så mange besøgende, hvilket giver tid og ro til at fordybe sig i de mange kulturskatte som landet har at byde på. Netop Italiens museer tiltrækker rigtig mange besøgende både fra landet selv men også turister fra udlandet, hvilket til tider giver trængsel og det kan være svært at få set alle de ting man gerne vil.

Så et nyt tiltag fra det berømte Uffizi-museum i Firenze, er at reducere billetpriserne og derved give flere besøgende mulighed for at opleve de mange kulturgenstande. Helt konkret betyder det at de i perioden fra 1. november 2020 og frem til d. 28. februar 2021, har valgt at sænke billetpriserne for at byde flere besøgende velkomne indenfor.

Derfor bliver billetpriserne i den pågældende periode sænket fra de nuværende 20 euro og ned til 12 euro, på Palazzo Pitti bliver priserne tilsvarende nedsat fra 16 euro og til 10 euro. Udover de nedsatte billetpriser, er der også lavet en række tiltag til de besøgende – det gælder blandt andet at nogle billetter kan bruges på flere museer i et begrænset tidsrum mv.

Hvis du er interesseret i at vide mere om galleria Uffizi, så kan du læse meget på deres hjemmeside – Galleria Uffizi

Vis mere
Back to top button